30/12.

Igår började jag bli lite sjuk, det kommer ju alldeles lagom till nyår. Hosta, ont i halsen, svullen och feber. Lyckat, verkligen!
Har knaprat massa Alvedon, Ipren och Panodil och det känns faktiskt bättre, undra varför? Så igår låg vi sjuklingar i soffan en stor del av dagen med film, vitaminer, godis, choklad och massa thè, allt som behövs när man är krasslig!
Sovit dåligt 2 nätter i rad nu, så det blev sovmorgon idag med, skönt! Hem en stund, äta och på med lite smink och ner till stan. Mötte upp Star och gick till Systemet och handlade nyårsdricka och vi hann även med en fika på Claras, alltid trevligt!
Och snart ska jag hem till henne, vi ska kolla på Mamma Mia, velat se den länge nu, så det ska bli roligt!

Och imorgon blir det Göteborg och leta efter en nyårsklänning, håll tummarna för mig! Vi åker tidigt, så hoppas jag kommer i säng i tid i och med att jag sov så länge idag!


En vacker dag ska jag bo i Göteborg, så är det bara!

28/12.

i fredags var  vi på bio, Yesman, och den var inte så superbra, trodde att den skulle vara roligare men det var mysigt, är ju inte varje dag man går på bio nuförtiden. Efter filmen gick vi till 8 glas och några öl och hade det trevligt! Vidare till O`Learys för lite mera dricka. Var kvar till stängning och det blev en promenad till Kålgården, och den promenaden kommer jag aldrig att glömma!
Blev en lite konstig natt men det var roligt som alltid!

Sovmorgon på lördagen och upp till A6 och handla alkohol, väldigt mycket folk och stirriga människor usch!
Bussen hem och laga lite mat. Sola, tvätta och stressa! Star kom och vi gick vidare till Anna. Drack vin, lyssnade på musik, pratade och skrattade. Åkte till Harrys senare och vi fick komma in, yeej! Har tröttnat lite på O`Learys så det var skönt med lite omväxling. Det blev Redbullvodka och dans med Star! Till 8 glas en sväng, sen tillbaka och dans hela kvällen. Efter stängning gick vi till Evergreen och beställde kebabpizza, så gott! Var lite struligt ett tag, men det löste sig tillslut, skönt! Och jag fick åka taxi gratis, värsta lyxen och jag blev glad! 
Var uppe till 08,00 och jag hade så jäkla roligt, längesedan jag skrattade så galet mycket!

Så idag är man inte vidare pigg. Det blir film, burr och favvo i soffan. Har ätit lite mat och ska hoppa in i duschen nu för att sedan gå bort till Johan igen.
Och imorgon kommer Sunny hem,wihoo! I have missed you :)

26/12.

Igår var det party. Vi bästämmde oss för Huskvarna och Jonatan kom och hämtade oss, väldigt snällt!
Vi hämtade också upp Petra, sen bar det av tiil partyt. Snacksen var framme, musiken var på och alkohol dracks. Kom mer folk och det spelades Nintendo Wii och en kul lek med en papperspåse. Jag vet, det låter jättetråkigt men det var roligt och det ska jag leka fler gånger absolut!

Klockan tickade på och det var dags att åka in till stan. Det blev O`Learys, skit Harrys hade 23!
Slapp kön tack vare Stars VIP-kort, och det var skönt för kön var inte att leka med!
Inne blev det dans & öl. Mycket folk, brandlarmet gick, stället tändes upp men ingen brydde sig utan alla fortsatte med sitt. Tog ett tag innan dom fick av det, var nästan döv efter det.

Vidare till McDonald`s och äta mat, McChicken som vanligt. Satt där väldigt länge och pratade igenom endel saker.
En anställd kom och sa till oss att dom ville stänga, så vi började gå hemåt. Fastande med klackarna i kullerstenarna, vems idè är det att ha sånt i stan? Helt jävla idiotiskt! Så tårna värker till tusen idag och inte blir det bättre av att jag är en klant och slår i dom överallt.
Det blev en sen natt / morgon som vanligt, timmarna bara flyger iväg. Men vi hade det väldigt mysigt & roligt!

Nu är jag hemma. Dricker mitt kaffe, ätit lite mat och ska snart sola en stund. Är helt sliten och måste fräscha till mig och bli piggare!
Senare ska jag & Johan på bio, blir Yesman eller vad den heter. Ska bli kul och trevligt!

Nu ska jag göra något vettigt, hej då!


25/12.

Svårigheter att somna, finns det något värre när man är trött? Låg och kollade på världens sämsta komedi nyss, och tänkte att den är så jäkla tråkig så jag måste ju somna ifrån den, men inte. Så nu har jag spenderat en del av mitt liv på världens sämsta film, bara så ni vet!
Satte igång datorn och musiken nu istället. Får väl se hur länge jag blir sittandes här. Vill ju sova så att jag är utvilad till partyt imorgon, får väl helt enkelt sova bort halva dagen som vanligt! 

Lisa kom iaf på besök. Hon hade med sig ett paket som jag gillade, tack Star, och så hade hon med sig. vin. Vi satt och kollade på gamla bilder och skrattade endel. Bästa var::

-ÅÅHH,jag känner igen henne!
-Jag kollar lite på henne,och undrar om hon skojar.
-Hon kollar tillbaka på mig och man ser hur hon tänker!
-Öh,det är jag säger jag.
-VA?! Du skojar? Det är så likt en som gick på Bäckadal!

Och bägge börjar skratta så tårarna skvätter, du är härlig Lisa :)

Nu ska jag kolla runt lite på nätet, och sen försöka sova lite! God natt!

24/12.

JULAFTON!
Idag har vart en härlig dag, förutom att jag sov dåligt och därmed vart väldigt trött! Vaknade iaf ganska tidigt och började hjälpa pappa med städ / pyntande / mat / tvätta hunden och annat som ska fixas när det är jul! 15,00 började Kalle Anka, kollade lite på det med mamma. Big Broo kom på besök, vilket var trevligt! Jaska kom lagom till maten, och alla åt vi tills vi mådde illa, men gott var det! Efter det var det dags för julkaffe och paket-öppning. Jag är väl nöjd med mina, men man vill ju alltid ha mer, eller jag vill alltid ha mer! Men är glad över det jag fick!

-bäddset Marimekko
-handduk Marimekko
-trådlös mus+tangentbord
-parfym Jean Paul Gaultier
-parfym DKNY
-kryssning
-pengar
-hudvårdsprodukter
-stekpanna
-Boda Nova glas
-potatisskalare, tack haha!

Jag tackar & bockar för allt!
Snart ska jag träffa Star och byta paket med henne, och på fredag ska det bytas paket med Danni och det ska bli spännande att se vad det blir för något :)



23/12.

Dagen innan julafton! Jag går runt här hemma och packar lite smått, ska åka till Hillerstorp senare ikväll. Frågan är vad man ska ta med sig? Ska ju bara vara borta till på torsdag. Brukar alltid ta med mig alldeles för mycket när jag ska iväg. Men ska försöka att ta med mig så lite som möjligt i och med att jag ska åka tåg så behöver jag inte gå och bära på så mycket.
Lite av julklapparna, 2 är till mig och jag är väldigt väldigt nyfiken!


22/12.

Hemma igen. Nu är alla klapparna klara vilket känns väldigt skönt! Mötte upp Lisa och vi gick och åt lunch på Claras. Världens godaste burritos, i love it! Nu ska det börja julstädas här hemma, rent ska det bli! Imorgon bär det av till Hillerstorp och fira jul med familjen. Ska bli skönt att komma hem en dag, men det räcker med det. På juldagen blir det stan igen, och party! Men har inte bestämt oss riktigt vad vi ska göra, Huskvarna eller stan? Men det märker vi, party blir det i vilket fall som helst :)

Nu ska jag börja med städandet & tvättandet så det blir klart någongång, är endel att göra!

Och jag hoppas att Sunny & Daniel har det bra i Frankrike, är inte det minsta avundsjuk ska ni veta!

21/12!

Fredag:
Julavslutning med fika och sång,vilket var väldigt mysigt! Säga hej då och till folk som slutade, hoppas allt går bra för er!
Efter fikat gick jag & Star ner till stan. Handlade julklappar så nu är nästan allt klart, det sista fixar jag imorgon. Åt även på Jensen`s, väldigt goda och billiga hamburgare, try it! Senar på kvällen blev det en massa bak! Lussekatter, glass och underbara kolor. Drack vin och lyssnade på "Jag tänker sticka idag", våran låt! När baket var klart så gick vi till Bella och firade hennes student, stort grattis! Vidare till Sliver med galet mycket dans. Blåmärkena efter brudars klackar lyser på fötterna och det värker. Mötte upp Johan och gick hem till honom och drack en massa vin till och hade väldigt roliga diskussioner


Lördag:
Vaknade runt 10,00 och var helt helt förstörd! Hatar att jag inte kan somna om när det är något som väcker mig, förstör ju hela dagen! Låg och försökte somna, men det gick inget vidare. Kan tro att Johan blir lite trött på mig och min röst ibland stackarn! Fick skjuts hem och försökte laga lite mat. Skulle blivit curry-gryta med fläskfilè och ris, men jag misslyckades totalt! Det var nog det äckligaste som har lagats i mitt kök! Så vi drog till Valentino och köpte pizza ist, mycket gott! 
Stressa, äta, tvätta, duscha och sen iväg igen!
Vinkväll hemma hos Johan med musik & mys. Upp till Linda & Robert och umgås lite. Roliga klipp på YouTube och en massa massa skratt. Hade det väldigt trevligt och det blev endel alkohol. Däckade väl på soffan som vanligt, måste bli ändring på det för det är inte bekvämt någonstans! 

Söndag:
Vaknade av att Johan väckte mig och tyckte att jag skulle lägga mig i sängen. Klockan var väl 9-10 och inte fan kunde jag somna om idag heller! Och inte blev det bättre av att jag var röksugen och inte kunde hitta någon tändare, dålig start på dagen. Fick skjuts hem och lagade lite mat,mmm! Helt förstörd efter helgen, försöker dricka massa kaffe men det funkar inte det heller. Ikväll blir det iaf mys med film och chips! Ska hyra "Barnhemmet" om den finns någonstans,den verkar populär! Får väl se om jag orkar hålla mig uppe och kolla på hela! Nu är det strax dags att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite! 

Och Star ringde nyss och sa att hon hade hittat en julklapp till mig och jag är väldigt nyfiken på vad det kan vara! Jag har kommit på vad jag ska köpa till henne och jag tror att hon kommer bli väldigt glad :)

Just det, granen är pyntad och klar! Det tackar jag Danni för, du gjorde ett bra jobb!


Torsdag.

Julfesten igår var rolig. Julbord med prinskorvar,köttbullar,Janssons och en massa annat gott, det tackar vi elevkåren för!
Massa lekar, och jag vann en av dom. Jag är en jäkel på att äta kolasnören utan händer! Och vårat lag vann alla tävlingar utom en, TEAM Simon= the winners!
Lärarna spexade till det lite med ett jippo, julmusik kom ur högtalarna och stämningen var på topp!
Folk droppade av framåt kvällen, men vi satt kvar ett bra tag och drack alkohol och umgicks!
När alkoholen tog slut gick vi vidare till O`Learys. Tog oss några öl, sen började folk  dyka upp. Blev mycket dans på dans-maskinen,så jäkla roligt! Mera öl, mera skratt och roliga samtalsämnen!
Jag hade välödigt roligt, och jag mår som jag förtjänar. 
Sovit bort hela dagen, väldigt trist! Men nu ska jag & Sunny ha en ChikiMama-matdejt hemma hos henne. Mysigt!
Och granen fixar vi imorgon,för idag finns ingen ork till något!

Onsdag / Julfest.

Idag är det fest på skolan med julbord. Och jag hoppas att det blir roligt, för än så länge känns det som om allt har skitit sig i min väg! Men nu har jag fått i mig lite cider och saker och ting börjar kännas lite bättre!
Kameran är iaf med, så får se om det blir några roliga bilder tagna,hope so!
En bild från Ladan några helger sen!


Bilder från spel-kvällen.


En mycket trevlig kväll! Det tackar vi för!

Lördag.

Igår var bästa kvällen på länge, om man inte räknar med Sing Star partyt förra helgen!
Drinkar och " Med andra ord " var helt galet roligt!

-Hitler bodde här, nazist land, berlin är huvudstad!
-Ööh, Schweiz? Österrike? Wien?

Haha,så klockrent! Shit vad vi skrattade!

Efter spelandet och drickandet blev det utgång till O`Learys, vilket säkert var trevligt! Synd att minnet sviker en lite. 
Fick mat från Mc Donalds efter krogen, gud vad gott det var!  McChicken=underbart god!
Och jag borde köpa vinterskor med dubbar! Annars slutar det nog snart med att jag bryter ett ben eller två! Men tur att det finns vänliga själar som hjälper en upp igen! 

Och imorse ringer Andreas och berättar att någon gjort nummer 2 i hans dusch. Helt äckligt och vidrigt. Vem får för sig att göra en sådan sak? Men jag hade väldigt roligt åt det, och det har jag än! Haha,längesedan jag skrattade så mycket! 

Vad som händer ikväll återstår att se. Är sugen på party och ölen är god!



Fredag.

Ledig idag, vilket var skönt för en sovmorgon behövdes.
Vidare till Systemet för att handla lite alkohol till helgen, vilket alltid slutar med att man kommer hem med otroligt mycket för man vet inte vad man är sugen på när kvällen närmar sig! Vill jag ha rött? Vitt? Rosè? Öl? Cider? Äsch,vi tar lite av varje! Måste bli ändring på detta!

Efteråt träffades jag och Daniel vid Högskolan och gick hem till mig där jag bjöd på lunch. Mycket trevligt med kaffe & YouTube surfande! 
Borde gå och panta alla flaskor nu,börjar bli för mycket i städskåpet! Men vädret är trist så jag drar mig gärna för att gå ut!

Ikväll blir det iaf roligt med spel-kväll hos Andreas vilket jag sett fram emot i en vecka nu! Känns som evigheter sen sist jag spelade spel,så det ska bli väldigt roligt! 
En vinterbild från igår när jag var hemma hos Em. Vacker utsikt har ni tjejer :)

Fredag.

Vaknade precis! Skönt att vara ledig idag,har lite att fixa hemma med städ & tvätt. Ska strax börja promenera hemåt men vädret gör att jag tappar lusten. Inget roligt med slask,snö och kyla! Nästan så man blir sugen på att ta en taxi,men med tanke på hur mycket jag ätit dom senaste dagarna så behöver jag röra på mig! Så det får bli en promenad,när lusten har hittat mig!

Torsdag.

Ett försök att börja blogga?

Idag har vart en bra dag. Började med att väcka Sunshine med ett videosamtal, mycket trevligt!
Hon bjöd på frukost och vi kollade på film, Eurotrip tror jag det var. Tack för en bra start på dagen!
Vidare till en lat dag i skolan med film och sanning & konsekvens. Mycket givande :)

Efter skolan bar det av till ICA och inhandling av mat! Så nu är kylen / frysen full och jag och broo mår bra!
Nu ska jag snart sola!

RSS 2.0