26/4.

Sunday today. I fredags var det party & jag hade så jäkla kul med tjejerna på Harrys. Dans=roligt!
Huvudvärk på lördag morgon, men det var bara att dricka lite kaffe och öppna en öl så var man på bättre humör.
Älskling kom och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Vi spelade kort, bollade lite och drack öl. Vi haed tänkt gå ut och äta på kvällen, men istället så lagade vi laxgryta. Älskling laxgryta är så otroligt god, och färska tagliatelle med vitlök/örter MMM! Vi var väldigt trötta bägge två efter helgen, och vi somnade runt 1 i soffan. Skönt att inte vakna upp bakis idag iallafall!

Och nu när det finns pengar på kontot igen så var jag och solade. Love it! Och så har jag tränat, det går väldans bra med mina nya rutiner :) Snart kommer Älskling och hämtar mig, vi ska hyra film & mysa hela dagen/kvällen. Myspys!


Vän & jag på Harrys :)

24/4.

Hemma hos Vän nu. Tidigare idag var vi i Munksjöparken, vi drack öl, lyssnade på öl och spelade kubb. Mycket trevligt!
Vi förlorade men vi var lika glada för det. Det vinnande laget fick i uppgift att plocka ihop alla pinnar, men det fick vi i det förlorande laget stå för, men lika glada var vi för det. Nu är det dags för hår & smink-fix innan utgångsdags! Jag blir förhörd på korsord, och fan vad bra jag är! hejdå!

24/4.

Fredag idag YEEJ! Gud vad härligt med helg, och en helg med såhär fint väder som det är i`m loving it. Efter skolan idag ska jag & Bree ner till Värnamo. Danni har tagit över mitt städ-jobb hos tanten, så jag ska lära upp henne lite. Så blir väl kvar där nere någon timma, sen ska Papi köra hem mig igen. Idag blir det party med Vän & Co på Harrys. Väldigt längesedan jag var ute och shakeade så det ser jag fram emot till tusen!

Och på lördag blir det middag med Älskling någonstans i stan, och kvällen ska fyllas med massor av mys :)


Trevlig helg!

22/4.

Just nu är jag i skolan, vi har engelska B. Ska göra en redovisning om en kille som heter Bob Geldof. Ingen aning om vem han var / är men det ska nog gå bra. Så jäkla mycket i skolan nu innan vi slutar, hur ska jag hinna med allt? Puh! Nu har jag äntligen fått i mig första koppen med kaffe för dagen, och huvudet känns redan bättre!
Nu ska jag åter gå till min BOB! Ciao!

21/4.

Trött & seg dag i skolan idag. Blivit väckt X antal gånger av Älskling för att jag tuggat tänder. Måste skaffa en ny bettskena!
Talet på Samhäll B gick bra, skönt för jag la inte ner hela mitt hjärta på det arbetet inte!
Efter skolan bjöd jag Star på lasagne, mmm vad gott det var!

Och om 2 veckor är jag i ENGLAND! I love it! :)

hejhej!

20/4.

Plugg, plugg en massa plugg! Talet om dödsstraff som jag sak redovisa imorgon är klart. Nu är det bara Asiens 24 länder+huvudstäder som ska pluggas in, sen är jag klar för idag. Riktigt tråkigt att sitta inne när det är så skönt väder, ge mig en laptop tack!

Jo, jag tappade min mobil förra helgen, här är min nya guldklimp :)

9/4.

Idag var jag & Vän och tog en lunch på Claras. Det blev burritos för mig och kycklingwrap för henne ( som hon knappt smakade på, slöseri! ) Sen tog vi en sväng till Systemet och handlade lite alkohol om man inte ska jobba i helgen så kan man ju parta lite!
Nu ska vi till Preem, Konsum och sen bort till mig för att umgås lite YEEJ!

hej då!

8/4.

Igår var mor & far här med farbror & hans tjej. Vi åt äppelpaj med vaniljsås och drack kaffe. Det var trevligt att träffa dom, det är inte alltför ofta man göra det. Och världens sötaste och lurvigaste hund hade dom med sig, sweet!
Farbror har jobbat som rörmokare så han fixade med rören så att jag skulle få tillgång till kallt vatten och isbitar från min frys, och han lyckades! Johanna = glad, och dricker massa massa vatten hela tiden :)
Efter det gick jag till Vän, och hon bjöd mig på middag. En väldigt god spaghetti & köttfärssås! Tack tack tack! Var hos henne en stund innan jag satte mig på min Ferrari och rejsade bort till Kålgården haha!

Idag städade jag klart det som jag inte hann med igår när jag påbörjade min storstädning. Så nu är det rent & fint här på Torpa! Efter det gick jag till Vän. Hon skulle få besök av Malin, Jörgen, Roxanna och lilla hunden Buster. Vi köpte fika på Sandèns och satte igång kaffet. Sen kom dom. Vi pratade och fikade i någon timme, och jag busade massa med Buster. Livlig, glad och stark hund det där! De åkte hem senare och då gick jag bort till solariet, sen in på Willys och handlade lite mat, mmm! Så nu har jag tränat lite, väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag bort till Älskling och mysa :)

Kryssningen för 2 helger sen var helt toppen! Skönt att bara komma iväg en stund och gå runt på äventyr :)

Byebye!

RSS 2.0