31/1.

Igår var det avskedsfest för Linda hemma hos Johan. Jag & Star åkte bort dit, folk pratade, skrattade, drack och musiken gick på för fullt! Det var en trevlig stämning & jag hade kul!
Vi satt där tills det blev dags för utgång. Det blev O`Learys för hela bunten.
Det var väldigt lugnt, vi satt vid ett bord hela kvällen med öl, drinkar och shots.
Skönt med lugna fredagar ibland, och så spenderar man inte så mycket pengar!
Taxi hem efter stängning. Massa burr & skratt till morgontimmarna :)

Vaknade idag av att Tassu var väldigt hungrig och började skälla på mig! Inte alltid kul att ha en hund inte!
Så fick gå upp, ge honom mat och tillbaka till sängen. Efter cirka en kvart så börjar han skälla igen, och då vill han ut och gå! Trött & sliten fick jag klä på mig och ta ut honom på en promenad. Har druckit massa kaffe nu, men blir inte piggare för det. Så ska brygga mig några koppar till!

Pratade med Melly igår, och hon ville bli nämnd här i bloggen, så Hej Melinda :)
Vi planerar in ett SingStar-party i slutet av februari med schlager, pop och ABBA!
Och ni som läser detta är hjärtligt välkomna!

29/1.

Godmorgon!
Uppe tidigt idag även fast det är sovmorgon idag, inte illa!
Tar mig en kopp kaffe innan promenaden med Tassu, sen har jag ett arbete som ska göras klart om Erik den Helige.
Och idag är det torsdag, vilket betyder att det är helg snart vilket känns hur skönt som helst!

Nu puttar Tassu på mig, och jag måste gå!


26/1.

I lördags kom jag tillbaka till stan, och min raring var med :)
Började att städa lite här hemma & var nere på the WIllys och handlade mat. Var väldigt trött efer att ha städat från 8,00 till 13,00! Försökte sova en stund men det gick inget vidare. In i duschen och göra sig redo för lite party. Älskling & Andreas kom hit och lite senare kom även Rickard. Vi för-förfestade lite innan vi gick iväg till förfesten hos Thomas. Var endel folk där och jag hade det trevligt. Gick över till Anna en sväng och hälsade på Star, Kalle och några till. Var där en stund och umgicks och sen gick jag tillbaka till Thomas. När alkoholen började ta slut så blev det dags för utgång! Alla åkte till Harrys förutom jag & Johan, för oss blev det O`Learys. Svaga minnen därifrån, men det var säkert roligt! Efter krogen var vi hungriga och tog taxi till MAX, men det var alldeles för mycket folk, kön gick ändå till ingången. Och så hungirga var vi inte att vi ville stå i den kön! Så vi beställde en taxi tillbaka till Torpa och skulle laga lite makaroner istället, vilket inte gick så bra! Jag gick ut och rastade Tassu och när jag kom hem hade en söt älskling somnat i sängen :)
Var nästan uppe i ett dyng, och jag slockande dirket när jag la mig! Vi vaknade ganska tidigt för att vara oss, var en hund som ville ha frukost och en promenad. Johan gick hem och jag gick med Tassu och köpte pizza. Låg och försökte somna hela dagen, var helt slut, men det gick inte! Mami kom senare på kvällen och vi låg i soffan och kollade på Top Model, och hon fick äran att klia mig på benen, värsta lyxen!
Åkte till Johan och burrade lite, sen somnade jag nästan direkt i hans knä. Det är så jäkla härligt att krypa ner med kuddar och bli klappad i håret :)

Idag är det en ny vecka och nya tag. Tvättmaskinen går för fullt, städat lite och snart ska det pluggas! Sen blir det promenad med Sunny runt sjön och en sväng förbi solariet!

Min bree är läcker :)

23/1.

Snart kommer papi och hämtar mig. Ska ner till skogen och städa hos Linnèa.
Längesedan jag var där, så vi får väl se hur stökigt det är. Behöver lite extra cash, och vara nykter en fredag med!
Och imorgon kommer min älskling hit, och ska leva storstads-liv i 1 vecka!
Saknar honom som bara den!


22/1.

Skolan var väldigt väldigt lugn idag. Känns som om alla sprang runt som yra höns och inte visste vart de skulle ta vägen. Blev lite filmtittande om korstågen, och jag & Star bunkrade upp med värsta godislagret & Pepsi :)
Jag & Linn gick till biblioteket efter skolan och mötte Leila där. Meningen var ju att vi skulle plugga med vårat World Bank Group, men så blev det inte. Blev en massa skratt och prat istället. Vi hade mycket roligt!
Så vi bestämde oss för att ta det på måndag eftermiddag, när vi är lite mer motiverade och pigga.

Blev ingen promenad runt sjön idag, men det gör inte så mycket för jag har rört på mig ganska mycket ändå!
Och nu ska jag gå och sola, känns som en evighet sen sist, ska bli skönt!
Byebye!

Gnissel!

Inatt har jag gnisslat tänder som en tok! Johan har väckt mig x antal gånger, men efter en stund börjas det igen.
Måste fixa en ny bettskena så jag inte slipar ner tänderna helt & hållet, sen är ju huvudvärken dagen efter inte att leka med!
Vaknade iaf ganska tidigt idag även fast vi har sovmorgon. Hade glömt endel papper hemma som jag måste ha idag. Så jag började dagen med en cykeltur från Kålgården till Torpa, vilket var väldigt skönt!
Nu dricker jag mitt kaffe, lyssnar på gammal musik och ska fixa mig lite innan skolan.

Efter skolan så blir det plugg på Stadsbiblioteket med Linn & Leila, och försöka fixa klart med vårt arbete. Sen hoppas jag att Sunny hänger med på en promenad & en sväng förbi solariet :)

lycka!



21/1.

Tidig till skolan idag! Skönt att ha börjat cykla, det går så mycket snabbare och man kan sova lite längre på morgonen, och det gillar vi!
Igår var det fullt upp. Känns som om jag har börjat göra så mycket mer på dagarna nu än förr!
Kom hem från skolan, och Sunny ville bjuda mig på lite mat. Vi gick till Willys och handlade lite smått & gott. Vi bestämde oss för tacogratäng ( jag kallar det så, men Em vill kalla det jalapenopaj, men det är varken pajdeg eller jalapenos i, så det är lite konstigt tycker jag ).
Senare kom Big Broo på besök och vi fikade och hade lika roligt som vanligt!
Var hemma en stund, sen gick jag & Em runt sjön, vilket ska bli en rutin och vi ska komma i form :)
Efter promenaden så bjöd hon på kaffe, ostmacka och stora muffins till lite kvällsmat.
Hem och duscha lite snabbt, och cykla bort till Johan och burra framför TV:n. Alltid mysigt!

Dagens planer är:
-plugga
-Munksjön runt
-städa
-kolla på lägenhet med Sunny!
Hoppas hon får den, det vore kanon tycker jag :)

Nu börjar Idèhistorian alldeles strax, och jag ska köpa en kaffe innan och vakna till liv.
Hej!

Fullt ös medvetslös?

Fredagskvällen började bra. Åkte hem till Johan, vi drack lite vin & lyssnade på musik. Linda ville att vi skulle komma bort till henne, så vi åkte dit. Lisa och Robban var med där och senare kom Julia med. Vi drack vin, fotade en massa och lekte en lek som var rolig. Vi blev sugna på ytgång, och vi åkte bort till O`Learys. Dansade lite och hade det trevligt. Men kroppen orkade inte med all alkohol & dans, och sa ifrån genom att ramla ihop. Folk fick panik, åkte polisbuss till akuten och jag fick stanna där över natten. Vaknade och hade slangar, sladdar och lappar lite överallt. Fick ligga kvar till eftermiddagen och efter att ha pratat med en doktor fick jag åka hem. Jag hatar sjukhus och jag vill aldrig mer åka dit! Blåmärkena efter nålarna gör ont och jag har klister på kroppen som är omöjligt att få bort. Jag måste ta det lugnare i fortsättningen och börja äta ordentligt!

Nu ska jag göra mig redo för solariet!

dropp är läskigt!

Rederiet & kladdkaka!

Besöket av mami & papi gick bra idag, skönt! Dom hade med sig lite mat och sånt, och det behövs alltid!
Efter deras besök mötte jag upp min Sunny, och vi gick till Willys. Vi var sugna på fika till kaffet, och det blev kladdkaka & grädde. Gick hem till henne, satte igång kaffe, dukade fram kakan och MER och satte igång Rederiet. 
Shit vad kul att se det igen, älskade det när det gick och jag tycker att det borde finnas en box med ALLA avsnitt, jag hade köpt den direkt! Vi klämde i oss massa kladdkaka och bägge mådde väldigt illa och ångrade att vi hade köpt den! Men det var gott en stund i alla fall :)
Nu har jag vart hemma en stund, duschat & packat väskan. Ska bort till Johan snart, och vi får se vad som händer, om det blir utgång eller inte. Det hade vart roligt, men då kommer jag vara trött imorgon när det är dags för party med Star & Sunny! 
Men en sväng kanske man klarar av?
Ska dricka upp min goda öl, packa det sista, sen blir det taxi-dax bort till Kålgården!
Ha en trevlig fredag, det kommer jag att ha!

we pretend to be rockstars!

16/1.

Fredag idag. Försov mig till skolan, men bra att jag har en Star som håller reda på mig och väckte mig!
Naturkunskap med celler, kromosoner, könslösa celler och annat svårt!
Vi fick slutade tidigare, den där Göran är bra snäll! Gick till Systemet och handlade dricka till kvällen. Det blir en lite lugn fredag, och på lördag blir det party & utgång! Galet längesedan jag var ute, om man bortser från trettondagsafton.
Så det ska bli väldigt roligt, och jag ser fram emot det en massa!

Nu väntar jag på att mami & papi ska komma förbi med lite mat, sen ska jag hälsa på Sunny som jag varken pratat med eller sett på en evighet, känns det som! Så ska vi köpa fika och dricka lite kaffe, trevligt!

Har vart hos frisören och fixat håret lite, och gud vad fräschare man känner sig!


Skola & shopping!

Halvdag i skolan idag, det är så skönt! Från 08,30 till 11,50 sen så får man gå hem. Det gillar vi! Jag & broo stannade på ICA och köpte fläskfilè, potatisgratäng, sås och sallad, lyxigt värre och det blev så gott!
Vi la oss och kollade lite på TV, och jag somnade en stund. Star blev klar med sitt jobb och vi gick ner på stan en sväng. Blev endel shopping, bl.a. jeans, toppar, koftor, väska och lite annat smått & gott. Ett besök till frisören hann jag inte med, så det tar jag imorgon. Efter shoppingen gick vi och solade, och var hemma lite innan åtta! Vad har vi gjort på stan i 5 timmar undrar jag, för så mycket butiker finns det ju faktiskt inte. Men vi har haft väldigt roligt som alltid, gillar min Star!

Nu sitter jag här med min andra kopp kaffe för dagen, och den smakar jäkligt bra! Och strax ska jag läsa lite om Antiken som är läxa tills imorgon. Måste bättra på mig med att göra läxorna! Ska bara sitta här en stund till och kolla om det händer något nytt eller roligt.

12/1.

Idag kom jag iväg till skolan, och det känns så skönt att vara piggare och kunna gå dit så man inte drar på sig en massa läxor och ligger efter. Det var väldigt lugnt, lite matte på morgonen, sen mest en massa sittande i cafeterian. Vi ska välja ny elevkår, och det gick smidigt och bra.
Vi fick sluta tidigare, och jag & Star hade bestämt oss för att när jag blev frisk så skulle vi fira det med hamburgare på Jensens, så vi gick dit och åt! I love it and i love att det är massa rödlök on it!
Satt och pratade om en massa iom att vi inte setts på en vecka så är det mycket som ska tas igen :)
Vidare hemåt och dricka kaffe och lyssna på musik. Ska ner till tvättstugan och kolla om det finns tid, hoppas!
Och jag längtar tills imorgon, för då blir det shopping, shopping, shopping och burritos på Claras med Star, yeah!

Helgen var förresten bra. Lugnt på fredagen, på lördagen spel-kväll hos Andreas.
Jag gillar spelkvällar och tycker att det borde var fler sådana!


Superblandning?

Det är konstigt!
Igår när jag kom hem från doktorn så var jag helt slut, och nästan svimmade av utmattning. Kom in i huset, och var tvungen att ta en paus inna jag fortsatte upp för trapporna till plan 2. In i lägenheten, slänga mig på sängen och det kändes som att jag skulle dö, på riktigt!
Fick i mig 1 Panodil & 1 Ipren, och redan efter en stund mådde jag bättre. Värsta bra blandningen!
Johan kom och hämtade mig senare på kvällen. Vi kollade på film, åt kladdkaka och mat från MAX. Blev en lugn kväll med burr & mys.
Och febern är borta, helt och hållet och jag känner mig som en ny människa som lever igen!
Så nu ska jag bli frisk, jag ska gå till skolan, och det bästa av allt, träffa Star igen! Inte setts sen i måndags, och det är en evighet. Och min friskhet ska firas med hamburgare på Jensen`s & fika på Claras, yeeej :)
Nu ska det drickas lite kaffe & kanske laga något att äta?

9/1.

Besöket hos doktorn gick bra, han var trevlig & snäll.
Han kollade öron, näsa, hals, hjärta, lungor och feber.
Sen skickade han ner mig till labbet där en tant tog blodprov på mig.
Efter det fick jag gå tillbaka till doktorn, och han sa att blodprovet såg bra ut, men att jag hade virus i kroppen, och att öronen/halsen/näsan var inflammerade. Och mot detta får man ingen medicin, utan man ska låta kroppen "fixa" det själv. Så jag ska ta en Panodil & en Ipren 3 gånger om dagen, fortsätta med nässpray och vila vila vila.
Och om det inte blivit bättre inom 3-4 dagar så skulle jag ringa och boka ny tid. Så jag hoppas verkligen att det går över snart.
Så jag missar partyt med Sunny och de andra brudarna idag, och imorgon missar jag partyt med Star, Bella och company, vilket känns trist!

Att ta blodprov är lite obehagligt!


Besök hos farbror Doktorn.

Idag ska jag äntligen komma iväg till doktorn, och det ska bli så jäkla skönt!
15,30 ska jag vara där. Wish me luck!
Nu ska jag dricka lite kaffe och få lite energi!

Nysningar och annat jobbigt!

Nu börjar jag bli väldigt trött på detta helvete!
Så mycket som jag har nyst under dom här 2 dagarna nös jag nog inte ens under hela förra året.
Febern är kvar, näsan rinner, ögat rinner (bara det ena) och huvudet snurrar.
Så imorgon är det jag som ringer läkaren och kräver en tid för undersökning.
För nu har jag fan fått nog!

7/12.

Nu är det längesedan jag skrev något här, så det är väl dags för en update.
Helgen var väldigt tevlig hos Johan. Film, chips, vin, Max och en massa skratt. Har alltid lika roligt borta på Kålgården.
Sitta uppe hela natten / morgonen och sova bort halva dagen är alltid mysigt :)
I måndags blev det lite party. Bort till Kalle och spela kort och dricka öl med honom och Star. Vidare till ett väldigt lugnt Sliver. Vi satt på dom sköna fåtöljerna, drack öl och åt en barkorg, gott gott!
Bort till O`Learys senare och möta upp Johan. Var kvar tills det stängde och det var lugnt där med. Vi var sugna på Mc Donalds men det var stängt, och vi blev ledsna! Det var väldigt kallt, skon fastnade som vanligt och foten "smälte" på asfalten så som tungan gör när man slickar på en lyktstolpe, och gud vad ont det gjorde!
Så det fick bli taxi hem, även om det inte var så långt kvar, men är det kallt så är det.

Och idag började skolan igen. Jag hade sett fram emot att komma tillbaka, spana in dom få elever som började idag, men febern kom tillbaks inatt, och jag har svettats, skakat och fryst som en galning hela natten! Jag har fått nog nu och tycker att jag borde få bli frisk nu, på en gång!
Så nu är jag hemma, ljusen är tända, vitaminerna på bordet, thè i koppen och filten är på! Så nu jävlar ska jag se till att bli frisk, håll tummarna för mig!
Och nu tar Jussi ner granen och barren flyger runt överallt, så det är nog dags för mig att flytta på mig och koka lite mer thè!

2/1.

Nyårsafton var trevlig. Upp tidigt och åka till Göteborg en vända. Gå på stan och leta klänning, men det gick inget vidare. Hittade en fin lila klänning, men fanns bara kvar i en storlek, och självklart var den för liten. Men Star hade en svart hemma som jag fick låna, thank you!
Hem snabbt och duischa & fixa naglarna. Vidare till Star, öppna vinet och börja med smink & hår. Eller jag fixade inte mycket, hon fixade det mesta på mig :)
När vi var klara åkte vi till Anna och drack vidare. Hon bjöd på kex, ostar, oliver och parmaskinka, Senare kom Sunny, Sussi och Kalle på besök, och det blev Sing Star och skratt. Folk droppade in och vi hade det trevligt. 00,00 åkte skumpan fram och vi skålade och kollade på raketerna.
Klockan blev mycket och det blev dags för Harrys / Sliver. Inte så mycket folk, men det var roligt ändå. Har man rätt sällskap så mår man alltid bra. Det stängde 03,00 och det var dags att gå hem, och att få tag på en taxi var inte ens att tänka på! Så det fick bli en promenad i kylan bort till Kålgården, brr!
Men jag hade en trvelig och rolig nyårsafton, tack alla!

Fortfarande sjuk, det vill inte ge med sig. Öronen värker, halsen gör ont och näsan är täppt.
Borde ligga hemma och vila men det är så jäkla trist. Så det blev stan med Star idag. En gosig tröja och leggings blev det. Sen en fika på Claras, som vanligt. Kladdkaka, kaffe och en Coca Cola, så gott!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det vin & burr hos Johan.
Ha en trevlig kväll! Hej då!

RSS 2.0