Sweetest as in the world.

Igår var det party. Förfest hos Älskling med kort-spel och trevligt folk. Tycker att det var roligt att Vän & Hanna kom med :)
Vi åkte till Sliver, vi fick fribiljetter, det gillar jag. Dans hela jäkla natten med tjejerna, och även Älskling var upp och skakade lite rumapa med oss! Vi åt korv efter stängning och sen åkte vi hem. Lång sovmorgon men lite trött är jag för det. Men snart ska det öppnas upp en flaska öl på nytt!

Dal Baffo.

Vaknade av att lillebror ringde och frågade vad min kamera hette, vid 11,00. Det gillades inte för jag var trött och kunde inte somna om. Tack bror, snällt du! Så nu sitter jag här och är skakis av trötthet.
Vi fixade till oss lite och åkte till Dal Baffo och åt dagens. Lasagne för mig och fisk till älskling. Gott var det!
Fick skjuts hem, gick och solade och druckit massor med kaffe. Ikväll blir det party & utgång, i like :)

Glass i Gränna.

Nu ska vi åka till Gränna, Habibi & jag. Vi ska dit och äta glass. Solen lyser, det är varmt och jag är så otroligt lycklig!

Kaffe & Vänner.

Idag är jag väldans sliten efter en hemmakväll med öl & vin. Sitter med datorn i knät, kaffet på bordet, Vänner på TV:n, musiken sprudlar ur högtalarna och nu ska jag ta mig en skön dusch!


Lasagnette & muffins.

Var en sväng på stan med Vän idag, hittade lite smått & gott så det var trevligt.  Sen gick vi hem till henne och lagade lasagnette, sen kom Hanna och åt med oss. Och hon hade bakat jättegoda muffins, dom tackar jag för. Vi drack kaffe & spelade kort och hade det trevligt. Efter all mat var det dags att gå hemåt. Nu sitter jag här rund som en boll och ska hoppa in i duschen en sväng och fixa till mig lite innan jag ska träffa min Prins <3 

A6.

Nu har jag precis vart och handlat lite godis & läsk till min lilla invalido-bror. När han dansade för några dagar sen så stukade han foten, och är nu en soffliggare. Stackars bror!

17.05 går min buss till A6. Ska dit och handla en föedelsedagspresent till Älskling som fyller år imorgon. Ingen aning om vad jag ska köpa, men jag hittar nog något fint :)

Champagne.

Snart ska vi till systemet och inhandla lite skumpa & vin. Till detta ska vi laga tacogratäng, mmm vad gott!
Sen blir det ett mysigt bad med massor av ljus & skum. En kväll fylld med massor av mys med den man älskar. Jag är lycklig!


Vara barnslig i kameran är alltid roligt, speciellt med bror!

Kärlek!

Blir man glad & lycklig när man öppnar datorn och välkomnas av detta?


Sen fick jag vackra blommor & en liten present.

I`m on love <3

6 månader.

Idag har jag & Habibi vart tillsammans i 6 månader. Tiden går så otroligt fort. Känns som 2 månader sen vi träffades första gången hemma hos honom. Jag är kär & jag är så otroligt lycklig! Så ikväll blir det middag ute och massa mys!


och jag har en ny dator that i love :)

Huvudvärk.

Huvudvärk nu i 3 dagar + yrsel och skakis. Är det efter helgen? Är det nu man ska tänka att man ska dra ner på alkoholintaget? Jag tror att det är dags för det! Så jag ska ge det ett försök. Någon som vill joina mig?


nu ska det pluggas till anatomi-provet!

RSS 2.0