24/3.

Hej! Nu är jag hos Sunny, och medans hon letar som en galning efter något som hon inte berättar vad det är, så tänkte jag uppdatera här lite snabbt. Efter skolan gick jag hem och lagade lite pasta & sås, fattig studentmåltid, men imorgon ska det handlas fin mat! Gick till Willys, köpte kladdkada & grädde och traskade bort till Sunny. Hon hade laddat ner " Taken " och satt igång kaffet! Filmen var väldans bra, den rekommenderar jag! Nu ligger jag här mätt & tjock, mår illa illa illa! Fast lite sugen är jag på kinamat, tjockis som man är haha!
Imorgon blir det en runda på stan med Vän, efter det ska det bli våffelkalas hemma!
Nu får jag ont i magen av att datorn ligger där på, så nu ska jag lyfta bort den så jag inte spyr och gå och mysknorra lite med Vän haha :)
ciao!


23/1.

Var i skolan idag, väldigt trist med matte, men det flöt på ganska bra idag! Trist i skolan utan min Star bara, ingen att busa & skratta med :) Efter 10-rasten avr det Tema-dag, men jag har tröttnat lite på det, så jag stack tidigare. Gick till Sandèns, köpte räkbaguetter och ringde Sunny och bad henne sätta igång kaffe. Vi åt frukost & kollade på TV. Senare gick hon iväg till sin praktik en snabbis, när hon kom tillbaka hade hon med sig en suprise, SEMLOR! Yeej :) Så vi satte igång lite mer kaffe och pratade strunt. Sen ringde min telefon, och gubbarna med kylskåpet var påväg. Happy happy happy! Sunny hängde med hem till mig & Jussi. Det som var dåligt tycker jag är att Papi hade betalat extra för att de skulle bära upp det och installera det, men nej! De kom upp, ringde på och bad om hjälp! Så Jussi fick gå ner och hjälpa till att få upp det 145 kilos-kylskåpet! Dåligt, mycket dåligt! Men det kom upp helt & fint iaf! Men det avr lite stort, så Jussi & Sunny började att riva ner städskåpet så att det skulle se lite bättre ut iaf. Men det ser ju konstoggt ut än, men jag hoppas på en renovering snarast, för nu tycker jag att vi har väntat för länge! Tack Sunny & Broo för att ni är så händiga haha :)

,

Och helgen har vart helt kanon! Myspys på fredagskvällen med vin, MAX-mat, burr, vattenkrig & kuddkrig haha. Kände mig som ett barn på nytt! Och på lördagskvällen var det dags att gå på familjemiddag! Mami & Papi, Jallu & Ellu, Jussi & Danni, jag & Älskling! Det blev på Mäster Gudmuns Källare, och det var riktigt gott! Det kommer jag att besöka fler gånger, men jag vill gärna inte betala själv :). Alla åt plankstek utom jag som åt fisk. Öl, kaffe, Irish Coffee och chokladmousse till efterrätt, like like! Man får passa på att gotta sig när det är gratis! Var där till åtta någongång, sen var det dags för alla att åka hem. Jag & Älskling gick och tog varsin öl & cider ute på stan, sen åkte vi hem med. Film med burr och åter igen mat från MAX. Inte bra alls Johanna! Men jag går ju runt sjön varje dag, så så illa är det kanske inte? Får försöka intala mig det iaf!
Nu ska jag plugga lite på läxan tills imorgon! Och ta en titt till på mitt kylskåp :D

19/3.

Shit vad längesedan det var jag skrev något här! Blir så jäkla irriterad över att datorn hemma inte fungerar som jag vill! Men i sommar ska det köpas en laptop, äntligen! Och den ska hänga med mig överallt, och helst av allt ska den vara rosa med :)

Annars då? Inte mycket som händer i mitt liv. Skönt att solen börjat titta fram mer & mer. Promenader runt Munksjön varje dag och hoppas på att kroppen kommer i bättre form! Måste ju komma i en bikini i Tunisien i sommar haha!
Och förresten så får jag en ny kyl & frys idag, med ismaskin! Och jäklar vad jag ska dricka isvatten, love it! Sen blir det solning med Star, och promenad runt sjön med Bree!

Och imorgon är det dagen med stort D. Är nervös nervös nervös! Så när jag kommer hem ska jag packa en lite väska med saker som vi kan underhålla oss med, Star & jag :)

Nu: cigg & kaffe innan lektionen! Hejhej!

11/3.

Kände av igår att en förkylning var på gång, så idag stannade jag hemma från skolan. Tänkte att jag skulle vila, halvkolla på film och bara ta det lugnt, men det gick inte. Jag blir så jäkla rastlös av att bara vara hemma! Så det blev en storstädning idag, och jag var till och med ute med soperna idag! 10 point to me, det händer väl 1 gång varannan månad, och Jussi blev stolt haha :)
Men frågan är vad jag ska göra nu? Städningen är klar, ska bara lägga ut mattorna igen. Folk jobbar eller går i skolan, så jag får försöka komma på något roligt själv. Det tråkiga är att datorn är lite knäpp idag med, så man kan ju inte spela spel på nätet, och plugga? Nej tack, tror jag skippar det idag, ingen lust alls!

Har suttit och kollat lite på resor idag med, och jag blir mer & mer sugen på Tunisien i sommar istället för Cypern / Turkiet där man redan vart några gånger. Afrika verkar spännande, så det lutar åt det hållet nu. Vill ha sommar nu nu nu!

Nu ska jag dricka mitt kaffe, lägga ut mattorna och komma på något att roa mig med!


9/3.

Måndag, ny vecka, nya möjligheter! Är i skolan nu, dricker lite kaffe och surfar runt lite innan matten börjar. Skönt med udda veckor, då läser vi bara matte i 1½ timme istället för 3½ timmar. Skönt är det verkligen, för matte är inte min starkaste sida!
Helgen har varit lugn vilket vart härligt! Städ hos tanten i fredags, en sväng till Hillerstorp på lördagen, och middagsmys med Älskling på lördagskvällen. Han bjöd på laxgryta med räkor & färsk pasta, och vin till det. Härligt härligt :)

Och igår lagade jag & Jussi världens godaste fläskfilè-gryta, värsta lyxen!

Har lite planer idag, får se hur det går med dom:
-plugga
-sola
-laga mat
-promenad?
-tvätta
-städa
Skönt att vi slutar tidigt iaf, då kanske man hinner med lite av det som är på listan :)
Och på torsdag kommer tassu-bejbi till stan, och stannar till på söndag YEEEJ!
Ciao!

5/3.

Hej! Sitter här i skolan lite tidigare och kollar igenom vissa saker. Och håller tummarna för att Jussi har fått sina pengar från CSN för mina är helt slut, finito! Och det är ju väldigt trist, men i och för sig ska jag till min kära tant imorgon, och då får man lite lön! Och jag blir lite lite smått irriterad över att jag inte kommer in på Silja LInes hemsida, måste kolla om allt löst sig med betalningen av kryssninge. Pengarna har dragits från kontot, men inget bokningsnummer har kommit än! Illa Silja LIne, väldigt illa!
Men det löser sig nog, förhoppningsvis!
Nu ska jag försöka hitta information om Erik Den Helige.
Bye bye!

3/3.

Dålig uppdatering, jag vet. Internet här hemma har ju inte vart riktigt som det ska, men nu börjar det nog bli bra igen. Vi håller tummarna för det här på Torpa iallafall!

I fredags hade jag & star våran firar-date, och vilken galen kväll det blev! Alkoholen flödade från fyra till två, pengar bränndes på 21 & roulette, klackarna var i taket och fötterna värkte till tusen! Dagen efter var man inte pigg & kry överhuvudtaget, och hela dagen spenderades i soffan med mat, film och en massa ljus! Och det var så jäkla härligt, en nykter lördag? När var man nykter en lördag sist? Nu ska jag försöka, lägg märke till försöka, att vara nykter fram till den 27/3, då det bär av till Helsingfors! Men vi får väl se hur det går, wish me luck luck luck!
Och vet ni vad? Jag har äntligen ÄNTLIGEN äntligen fått tillbaka min älskade, fina och rara telefon, och livet blev helt plötsligt mycket lättare och roligare! Nu är det kul att prata med folk, det är kul att skicka sms, det är kul att kunna surfa och det är kul att göra allt med den, looove it! Hoppas att den aldrig mer krånglar för mig!
Vad har hänt mer i livet? Jag har haft en väldigt snurrig helg, pengarna är nästan slut, skolan flyter på, jag har  vart hos frisören, ätit hamburgare på Jensens, skaffat mig en pink duck-sister och fått en inflammation i mitt nagelband vilket gör satans ont! Nu ska jag väcka Hombre, dricka mitt kaffe och sen ta en dusch!

den 27/3 blir det båt & party!


RSS 2.0