24/2.

Idag är jag tidig i skolan igen. Måste komma hit lite tidigare, för datorn hemma fungerar inte riktigt som den ska. Så ska man få något gjort, får man komma tidigare till skolan!
Imorgon kommer det in pengar på kontot, och som jag har längtat efter det. Kunna sola igen och köpa lite mat, yeeej!
Så efter skolan på onsdag blir det en sväng på stan med Star, boka kryssning till Helsingfors, betala mina räkningar och gå till frisören. Får väl se hur mycket som finns kvar efter det. Och så hoppas hoppas jag verkligen att min telefon har kommit tillbaka från uppdateringen, för i miss it so much!

Nu ska jag kolla lite vad som hänt i världen, så att jag är uppdaterad på frågesporten!
So long!

20/2.

Igår åkte jag & Star upp till A6 för att skälla lite på 3!
Berättade vad som hade hänt med min telefon, och han sa att dom skulle skicka in den för uppgradering. Och så istället för att ha min älskade & fina mobil, fick jag en svart klumpig Skype-telefon, MED knappar!
Jag tror jag dör snart, hur ska jag klara mig? Det kanske inte är så stor sak för vissa, men min telefon är bäst och jag saknar saknar den! Och dom sa att det kommer ta runt 1 vecka till 1½, så så länge ska jag gå runt och ha en svart klump till mobil! Fuck it!
Kommer inte ens in på facebook, och då är det illa!

Jaja, nog med klagandet! Idag efter skolan ska jag åka till skogen och städa hos Linnèa. Är egentligen inte alls sugen, men man får ju inte pengar förrens på onsdag, och något måste man ju leva på!
Ser i allafall fram emot lördagen som attan! Taco & vinkväll med min älskling <3
Vi ska nog hyra våran favoritfilm om vi hittar den, Starsky & Hutch, den är så jäkla jäkla bra!
Ska bli skönt att ta det lite lugnt, för på söndag ska jag vara hundvakt åt kära Mandy, så måste vara pigg så jag kommer ut på promenader med henne! Nu ska jag kolla igenom lite inför provet i Kemi, wish me luck!
CIAO!

19/2.

Den här dagen kunde börjat bätttre! Fick gå upp vanlig tid idag, fastän jag inte börjar förren 12:45! Så nu sitter jag här i skolan och ska göra klart frågorna tills idag, för att fucking datorn hemma inte vill funka! Sen när jag hade vaknat imorse och skulle skicka iväg ett sms, såg jag att HELA telefonboken är borta, puts väck! Och vart fan har den tagit vägen då? Man ska väl kunna starta om sin telefon utan att allt ska försvinna? Sen så är det ett nummer kvar, med en massa nollor, som inte GÅR att ta bort! Och vad är grejen med det då? VITTU! SÅ jävla irriterad är jag! Sen att frågorna tills idag inte är de lättaste blir jag ännu mer irriterad över! En riktig skitdag än så länge! Nu ska jag dricka mitt kaffe och bli på bättre humör, och det borde inte vara så svårt!

18/2.

Uppe tidigt idag, och redan framme i skolan! Slått mig ner med en kopp kaffe och tänkte uppdatera litegrann.
Igår var en riktigt rolig dag med rimverkstad! Nästan hela telefonboken fick sig ett litet rim :) Jag & Hombre skrattade nästan ihjäl oss borta på Torpa!
Vi hade tänkt gå runt sjön, men det blev en sväng bort till solariet & VIP, så vi var onyttiga i stället för nyttiga men det får man vara det med ibland.
Sen cyklade jag bort till Älskling på min röda Ferrari! Tycker att isen & snön kan försvinna, den går mycket snabbare då!
Vi burrade och kollade på film, och som vanligt så somnade vi ifrån den!

Nu ska jag ut med mitt kaffe och ta en cigg innan Idèhistorian börjar!

16/2.

Jag hade en helt underbar Alla Hjärtans Dag i Göteborg med  min älskling!
Dopet på dagen gick alldeles bra, alla var trevliga & snälla. Efter kyrkan åkte vi ut till Anna, och där bjöds det på smörgåstårta, i like i like!
Var där och umgick i ett par timmar, sen blev det dags att åka in till hotellet i stan!
Vi checkade in och åkte upp till rummet, tjusigt tjusigt. Vi öppnade vinet, burrade lite och bytte paket innan det blev dags för dusch & utgång! Gick ner till hotellets bar först och tog varsin drink i världens snyggaste stolar, som jag ska ha när jag har blivit rik! Vidare till Bryggeriet men där trivdes vi inte alltför bra, så vi traskade vidare i kylan och kom fram till The Dubliners, och där hängde vi hela kvällen och träffade knäppa göteborgare! Efter alla öl blev vi sugna på mat, och beställde med oss Whopper Meal från BK och gick hem och burrade fram mot morgontimmarna. En helt fantastisk kväll!

På söndagsmorgonen var vi lite lagom bakis, drog på oss myskläder och gick ner till frukostbuffèn. Fick iaf i mig 3koppar kaffe och en macka, medans Johan tryckte i sig allt möjligt haha.
Sen var det dags att åka hem vilket var riktigt trist. Trivs otroligt bra i Göteborg och hade gärna velat stanna ett tag till! Men snart ska vi nog åka upp på besök igen, och jag längtar!

14/2 - Alla hjärtans dag <3

God morgon! Igår anlände vi till Torslanda runt halv åtta, vi hittade och resan gick bra. Linda & Robban hade fixat en kanongod middag men fläskfilé och pasta, det tackar jag för! Vi åt, drack vin och hade det trevligt. Killarna gick och satte igång bastun, och vi tjejer dukade undan och drack lite mer vin :) Det var så skönt att basta igen, minns inte när jag gjorde det sist, även om mami & papi har det hemma så blir det aldrig av. Kanske beror på att jag inte kan tända en brasa haha! Vi satt och hade det varmt och drack öl ett bra tag! Sen gick jag & Linda tillbaka till lägenheten innan killarna och provade kläder till dopet idag. Runt ett blev det dags att lägga sig, och jag & älskling kröp ner i soffan som var väldigt skön att sova i! Så igår var en väldigt bra dag och jag är glad att jag hängde med! Nu ska jag börja fixa till mig inför dopet, hej då!

13/2.

Idag bär det av till Göteborg med mitt hjärta. Har börjat packandet, och det är samma visa som alltid när man ska iväg. Vad ska man ta med sig? Har inte packat ner allt än, och väskan är redan helt full! Får ta och kolla igenom den lite senare, och kolla om allt verkligen måste med. Ska ju bara vara borta till på söndag, och då måste inte hela gaderoben med!
Ska hur som helst bli riktigt kul & härligt att komma iväg en helg! Idag ska vi åka till Linda & Robban och umgås lite och sova där. På lördagen är det dop klockan 13.00, och jag kan ju säga att jag är lite nervös över att träffa hela släkten! Men det kommer nog gå bra, hoppas jag! Efter dopet så har Habibi bokat hotell, och vi kommer ha en riktigt mysig Alla Hjärtans Dag tillsammans <3
Får hålla tummarna att vi kommer fram ordentligt i och med att det är Fredagen Den Trettonde!
Inte för att jag tror på sånt, men Star tjatar väldigt mycket om det, så man blir väl lite påverkad!
Nu ska jag göra något annat!
Ciao!

12/2.

Full upp idag, eller egentligen inte men det känns så! Vaknade tidigt, redan vid halv åtta och kände mig stressad, stressad, stressad och kunde inte somna om. Tog en cykeltur hem från Kålgården, riktigt läskigt att cykla när det är snö ute. Väl hemma kokade jag mig lite kaffe och satt framför datorn en stund. Efter det blev det en promenad ner till stan och handla present och lite annat. Ringde och väckte Sunny när jag var klar, och hon var lite lagom bakis :)
Köpte med mig köttbulle-baguett & semlor från Sandèns, hon hade bryggt kaffe och vi bänkade oss framför Rederiet som vanligt. Vi låg och mys-maskade oss, och Sunny somnade till en stund i hennes soffa, sen strax innan fyra tog jag bussen till stan, hämtade smycket som var klart, och sen åkte jag tillbaka och vi beställde pizza som blev levererad fram till dörren. Och självklart åkte Rederiet på igen! En riktig tjockisdag, men det får man ha ibland.
Vi kom även fram till att på Vätterstrandens Pizzeria får man tomaterna skivade, det får man ju inte på andra ställen? Haha, vi tyckte att det var väldans roligt :) Sen så blåste jag lite på hennes äckel-hamster Adolf och märkte att han hoppade högt högt av det. Efter att jag blåst lite ville Sunny med prova, och jävlar vad han hoppade och flög ner för sin trappa! Det var längesedan jag skrattade så otroligt mycket! Tack Em för ett gott skratt!

Nu har jag kommit hem efter en dag på äventyr och tagit en dusch. Träffade förresten en rar tant på stan, och hon sa att jag liknade en prinsessa. Då blev jag glad! Träffade även min taxi-driver och han gav mig en gratis tur till stan, det var snällt!
Nu ska jag fixa till mig lite, sen ut på en cykeltur, känner mig duktig! YEEEJ!

11/2.

Idag blev det en runda med Star på stan. Trevligt att träffa henne igen! Försökte leta efter något att ha på mig på dopet, men det var riktigt svårt!
Får ta och åka upp till A6 imorgon och kolla där med. Vad har man på sig på dop? Någon som vet?
Fick med mig lite annat hem, bland annat en tjusig t-shirt med zebratrryck :)


Efter turen på stan så gick jag bort till Sunny en sväng. Sophia och Lusse-baby var där med :). Vi drack kaffe, åt vaniljbullar och köttbullar & potatis till middag.
Thank you, det smakade mycket bra!
Gick hem och fixade ett skönt fotbad, nu känns dom som nya!
Nu är det dags för duschen!

Operation storstädning!

Idag känner jag att jag har vart väldigt duktig!
När jag kom hem satte jag igång med tvätt tvätt och ännu mera tvätt. Vart kommer all denna tvätt ifrån?
Under tiden som tvätten var i maskinerna började städandet i lägenheten. Allt skulle bli rent!
Damma damma, ruska mattor, torka lister, byta sängkläder, tvätta ALLT, dammsuga och avsluta med att skura golven!
Och nu är allt detta klart och jag känner mig otroligt nöjd, det enda som är kvar är handdukarna i torktumlaren.
Sen har jag vart iväg och handlat mat & solat. Det blir burritos ikväll, och det ska bli så jäkla gott! Får passa på när Jussi is out of town, för mat med tacosmak är inte hans grej riktigt, och det blir bara krångligt och massa disk om man ska göra 2 olika maträtter.

Här kommer lite bilder på min rena & fräscha lägenhet :)


Nu ska jag hämta sista tvätten, och sätta mig ner och njuta av mina älskade burritos!
Byebye!


8/1.

Lugn helg med mys & vin och ingen utgång!
Hur skönt som helst, men på något sätt så spenderar man en jäkla massa pengar ändå!
Konstigt det där!
Sportlov i 1 vecka vilket är skönt! Hinna med allt som man inte annars hinner med när man går i skolan.
Nu väntar jag på att Bree ska komma tillbaka från Juneporten med Dani, min telefon och min iPod så att jag kan ta mig en promenad bort till Habibi och burra!

I ugnen?

Jussi tappade skalet till baksidan av sin telefon för några dagar sen, och han har letet & letat efter det!
Och idag när vi lagade mat, så såg jag något konstigt i ugnen. Och kan ni gissa vad  det var?
Hans mobilskal halvt ihop-smält! Så jävla klockrent, och vi skrattade så att tårarna sprutade! Eller jag iaf, han tyckte inte att det var lika roligt i och med att det inte är hans telefon! Men jag skrattar åt det än :)

gör som Jussi & lägg skalet i ugnen!

6/1.

Sov hur gott som helst inatt, och vaknade på bra humör idag!
Jag & Sunny hade bestämt en frukost-date, så jag traskade bort till henne i slask-vädret.
Vi köpte räkbaguett & salami/briemacka på Lindströms, eller Sunny var snäll och bjöd mig på det. Tack!
Sen gick vi till henne, satte igång kaffet och bänkade oss framför Rederiet!
Var där och umgicks ett tag, sen vidare till solariet. Evigheter sen jag var där sist, och det var hur skönt som helst!
Nu dricker jag mitt kaffe, lyssnar lite på musik och funderar på att gå och handla lite kanske?
Och sätta igång tvätten borde jag med göra, hoppas att det är ledigt för vi har mycket tvätt som ska tvättas!

Ikväll blir det lugnt med vin, tacos, burr och film hos Habibi. Spenderat alldeles för mycket pengar ute nu dom senaste veckorna, lite lagom ångest!

på ett party för ett tag sedan!

3/2.

Tisdag idag! Lugn dag i skolan och redovisningen av World Bank Group blev avklarat även om Leila inte var med. Skönt att ha det gjort så behöver man inte tänka på det över lovet!
Igår var det fullt upp! Plugga plugga plugga i skolan, fika på Wayne`s Coffee, bort till Sunny och kollade in lägenheten. Vi hade även en mysig middag på golvet med hennes pallar & Rederiet :)
Hem en sväng och duscha lite snabbt och sen vidare till Habibi!
Kollade på film & burrade, love it!

Nu väntar jag på att Big Bree ska komma på besök och fika som han alltid har gjort på tisdagar dom senaste 8 veckorna! Och idag är sista gången och han är sugen på semla, så jag får väl traska iväg och köpa en till honom så han blir glad! Little Bree vill säkert med ha en.  Och sen blir det lite plugg & en promenad runt sjön! Måste hålla igång rutinerna!

RSS 2.0